Επιλέξτε για μεγένθυση:

Επαναστατικό ηλιακό καλοριφέρ από την Nuovo Camino! Αποκτήστε δωρεάν θέρμανση από τον ήλιο συνδέοντας το ηλιακό με το καλοριφέρ σας!

Η Nuovo Camino ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη του καταναλωτή για φθηνότερη θέρμανση και σας παρουσιάζει ακόμη ένα νέο προϊόν, το Ηλιακό Καλοριφέρ.

 

Ελέγχοντας τη θερμοκρασία του ηλιακού θερμοσίφωνα και με ειδικό τρόπο σύνδεσής του με την εγκατάσταση του καλοριφέρ, αποκτούμε τη δυνατότητα να έχουμε δωρεάν ενέργεια και περισσότερη οικονομία. Η χρησιμότητά του εκτιμάται καθ’όλη τη διάρκεια του χειμώνα, συμβάλλοντας στην αποφυγή χαμηλών θερμοκρασιών στο χώρο μας όταν απουσιάζουμε και στη μείωση χρόνου και ποσότητας καύσης πετρελαίου, φυσ.αερίου ή ξύλων, εάν υπάρχει τζάκι νερού.

 

 

• Για την προστασία των συλλεκτών του ηλιακού από υψηλές θερμοκρασίες, τοποθετούνται 2 εκτονωτικές ασφάλειες (μία ηλεκτροδοτούμενη και μία μηχανική) που ανοίγουν στους 95 βαθμούς, παρέχοντας έτσι μακρόχρονη λειτουργία χωρίς πρόβλημα.

• Η κατασκευή των συλλεκτών (δηλαδή των καθρεπτών), είναι άριστη τεχνολογικώς, με φύλλο χαλκού για μεγαλύτερη απόδοση και έχουν την απαραίτητη πιστοποίηση για το πρόγραμμα επιδότησης.

 

Στις κατοικίες που ήδη υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας, η μετατροπή του είναι ακόμη πιο εύκολη και οικονομική.

 

 

Η έξυπνη λύση για περισσότερη οικονομία είναι εδώ!

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FACEBOOK

YOUTUBE

2310 322766

6984 614670

6984 614672

Βρείτε μας

στο Facebook

ΠΑΡΑΦΕΝΤΙΔΟΥ 13 ΠΥΛΑΙΑ

(Πρώην Οδός Σχολείων)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

info@nuovocamino.gr

Παρακολουθήστε μας

στο Youtube

Copyright © 2012 - 2015 Nuovo Camino | All Rights Reserved | Designed by Str. Akridelis