Τα τζάκια νερού Nuovo Camino είναι τα μόνα πιστοποιημένα ελληνικά και οικολογικά τζάκια!

Πιστοποίηση Ποιότητας Τζακιών

Η Nuovo Camino  ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη του καταναλωτή για φθηνότερη θέρμανση  και απαντά με υπευθυνότητα παρουσιάζοντας  τα Τζάκια Νερού.

 

1. Θεωρώντας την υγεία ως το πολυτιμότερο αγαθό, προσπαθήσαμε και καταφέραμε  να περιορίσουμε τις εκπομπές του μονοξειδίου από τα επιτρεπόμενα όρια -που είναι 1%  μέσα στον χώρο - σε πολύ χαμηλότερα και συγκεκριμένα στο 0,35% δίνοντας έτσι τη σιγουριά της ακίνδυνης λειτουργίας του τζακιού όλου του 24ώρου χωρίς να προκαλέσει κανένα πρόβλημα στην υγεία ακόμα και των ευαίσθητων ατόμων (παιδιών και ηλικιωμένων).

 

2.  Δημιουργώντας θάλαμο νερού 5 εκατοστών περιμετρικά του τζακιού, στην οροφή του και στο δάπεδο, δημιουργήσαμε μία προστατευτική ζώνη προς τον εξωτερικό χώρο αποφεύγοντας προβλήματα όπως για παράδειγμα λιώσιμο των καλωδίων από υπερβολική θερμοκρασία με επακόλουθο το βραχυκύκλωμα ή την ανάφλεξη υλικών. Η άριστη αυτή τεχνολογικώς κατασκευή του τζακιού, μας απάλλαξε  αφενός από την υποχρέωση μονωτικής προστασίας και αφετέρου μας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε την εστία 5-10 cm απόσταση από τον τοίχο, εκμεταλλευόμενοι περισσότερο εσωτερικό χώρο.

 

Δώσαμε μεγάλη σημασία στην αντοχή των υλικών για μακροχρόνια χρήση και όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Εξάλλου η δοκιμή σε 6 bar (ατμοσφαιρική πίεση) για 24 ώρες, το αποδεικνύει.

 

 

Ένα τζάκι νερού συνεχούς καύσης για να έχει καλή  απόδοση  και  διάρκεια ζωής πολλών χρόνων πρέπει να πληροί κάποιες βασικές προϋποθέσεις:

 

 

Α) ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:

 

Τα υλικά της κατασκευής του να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας.

 

Β) ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ:

 

Το πάχος της λαμαρίνας του τζακιού της N.C. είναι 5 cmm, από πιστοποιημένο χάλυβα, εφάμιλλο των ευρωπαϊκών και ελληνικών λεβήτων υψηλής πίεσης. Τη μεγάλη διάρκεια ζωής του εγγυάται επίσης και η μέγιστη πίεση ελέγχου που είναι τα  6 bar ,αυτό το καθιστά κατάλληλο για παράλληλη  σύνδεση σε κλειστό κύκλωμα θέρμανσης, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο των οξειδώσεων που μπορεί να προκληθεί  στην εγκατάσταση ,στα θερμαντικά σώματα, στον λέβητα και στο τζάκι από την εγκατάσταση ανοικτού κυκλώματος ,την τοποθέτηση δοχείου πλήρωσης και σωλήνα εκτόνωσης (εξαερισμού) που είναι η βασική αιτία της οξειδωτικής φθοράς όλων των υλικών με αποτέλεσμα τη μικρή διάρκεια ζωής τους.

 

Γ) ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΙΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ:

 

Τα τζάκια νερού της Nuovo Camino καλύπτουν απόλυτα τις θερμιδικές ανάγκες των διαμερισμάτων και μονοκατοικιών εώς 250 m2  και 300 m2 (με καλή μόνωση) κι αυτό επιτυγχάνεται με τη χωρητικότητα των 120 lit. νερού μέσα στο τζάκι και η ύπαρξη ενός δοχείου στην εσωτερική οροφή, καλύπτοντας την έξοδο της προς την καπνοδόχο, περιορίζει τη φλόγα μέσα στην εστία με αποτέλεσμα τη γρήγορη θερμαντική απόδοση και οικονομία στην κατανάλωση των ξύλων.

 

To τζάκι μας είναι αποτέλεσμα σοβαρής έρευνας, για μια έξυπνη, φθηνή και με ασφάλεια λύση στο μεγάλο πρόβλημα της θέρμανσης.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FACEBOOK

YOUTUBE

2310 322766

6984 614670

6984 614672

Βρείτε μας

στο Facebook

ΠΑΡΑΦΕΝΤΙΔΟΥ 13 ΠΥΛΑΙΑ

(Πρώην Οδός Σχολείων)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

info@nuovocamino.gr

Παρακολουθήστε μας

στο Youtube

Copyright © 2012 - 2015 Nuovo Camino | All Rights Reserved | Designed by Str. Akridelis